Zajedno do energetske neovisnosti
Tražite proizvod ili uslugu? Posjetite Burzu poslova ›

 

Posjeti našu Facebook stranicu! Posjeti našu stranicu na LinkedIN-u! Posjeti naš profil na Twitteru! Posjeti našu YouTube stranicu!


 

Ne bacajte novac u vjetar, iznajmite krov!

Obzirom da troškovi života rastu iz dana u dan, pronalaženje adekvatnog rješenja koje će omogućiti dodatnu financijsku dobit bez novih ulaganja čini se kao san. Novi investicijski tokovi i razvoj tržišta obnovljivih izvora energije otvorili su put u kojem se i građani mogu uključiti u "solarizaciju" Hrvatske.

b0dca91f-96e5-4bd6-b441-697dc30ba35c

b0dca91f-96e5-4bd6-b441-697dc30ba35c

Naime, potpisivanjem ugovora o najmu krovišta sa tvrtkom Upgrade Energy imate osiguranu godišnju zaradu od 1.500-2.000 eura te postotak od prodaje proizvedene električne energije na rok od 14 godina, a po isteku ugovora sa HROTE-om krovna elektrana prelazi u vaše vlasništvo. Uz solarnu elektranu koja nakon određenog roka prelazi u Vaše vlasništvo te godišnje naknade za korištenje Vašeg objekta, tvrtka Upgrade Energy vam za vrijeme trajanja projekta osigurava i besplatnu toplu vodu, što je, kada se svi elementi zbroje zaista pametna računica.

Za realizaciju ove vrste suradnje potrebna je krovna površina od minimalno 300 m2, dok za sve detaljnije informacije predlažemo javljanje kontakt osobi Upgrade Energy-a u Hrvatskoj, gospodinu Martinu Krstiću na e-mail adresu: martin@upgrade-energy.com ili T: +385 (0)91 580 3731.

Tvrtka Upgrade Energy sa sjedištem u Belgiji krenula je sa brzom i učinkovitom međunarodnom ekspanzijom te je od prošle godine prisutna i na hrvatskom tržištu. Ključni fokus tvrtke je na pružanju integriranih energetskih rješenja putem projektno orijentiranog pristupa, primjeni vrhunskog tehničkog know-how-a i stručnosti te financijske potpore za zajamčene prinose. Upgrade Energy fokusiran je na ograničavanju, kontroli i predviđanju energetskih troškova te se zbog svojeg međunarodnog iskustva i vrhunskog tima stručnjaka iz polja obnovljivih izvora energije pojavljuje kao logičan partner u realizaciji vaših projekata obnovljivih izvora energije.


Dodaci

Komentirajte

EkoMreža.org - ekološka i prirodna proizvodnja hrane i pića, zdrav način života, očuvanje okoliša i prirodne metode iscjeljivanja

!

Burza poslova

Servis za direktno spajanje poslova i izvođača iz područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Posjetite Burzu poslova »

Obročna otplata energetskih

Obročna otplata energetskih pregleda i energetskih certifikata
Nudimo mogućnost obročne otplate energetskih pregleda i energetskih certifikata te projekata ...
Radal »

LED rasvjeta - Ušteda energije i

LED rasvjeta
LED rasvjeta - zamjena postojećih klasičnih žarulja bez preinaka
»

Popust na energetske certifikate

Popust na energetske certifikate za stanove i poslovne prostore
Popust od 10% na provođenje energetskog pregleda i izradu energetskog certifikata ...
Lambot »

Energetsko certificiranje +

Energetsko certificiranje + termovizijsko ispitivanje
Popust od 20% na usluge provođenja energetskog pregleda i izrade energetskog certifikata za ...
Lambot »
Sve akcije »
 

 

 

 Premium tvrtke