Zajedno do energetske neovisnosti
Tražite proizvod ili uslugu? Posjetite Burzu poslova ›

 

Posjeti našu Facebook stranicu! Posjeti našu stranicu na LinkedIN-u! Posjeti naš profil na Twitteru! Posjeti našu YouTube stranicu!


 
» Objavljeno: | | Tagovi: | pogledano: 1367 put(a)

Popularni načini za promovirati svoj brand pomoću ekološki prihvatljivih promotivnih materijala

Inovativni proizvod koji su označeni kao “eko” i bili dio velike marketinške promotivne kampanje tvrtki koji su na temelju njih ostvarili profit i ostavili veliki utjecaj na svoje kupce i klijente.

promotivni proizvod - kemijska

promotivni proizvod - kemijska

Iako nismo zemlja koja je po svim propisima ekološki osvještena, mnogi se odlučuju za eko proizvode i način života. Od smanjivanja termostata, odabirom ekološki prihvatljivijih prijevoznih sredstava, odabirom energetski prihvatljivih materijala za domove ljudi danas posvećuju mnogo više pozornosti oko njihova izbora u svemu i kako će njihov izbor utjecati na okoliš. Velike tvrtke prate ovaj trend odavno kada govorimo o promotivnim akcijama i marketinškim trikovima.
 
Veliki igrači i tvrtke poput Ford-a i Disney-a već su odavno razmotrili načine kako smanjiti njihov negativan utjecaj na naš planet s velikim proračunskim inicijativama što znači da ne morate uložiti velike količine novaca da bi napravili neku razliku. Oni su ti koji su i popularizirali ovakav način reklamiranja brenda kroz održivo proizvedene promotivne proizvode kojima je prednost ekološka prihvatljivost i promoviranje brenda u isto vrijeme.
 
Evo nekoliko inovativnih proizvoda koji su označeni kao “eko” i bili su dio velike marketinške promotivne kampanje tvrtki koji su na temelju njih ostvarili profit i ostavili veliki utjecaj na svoje kupce i klijente:
 

Appeel Pico Journal

Izrađen od ostataka jabuka i drugih biljnih vlakana, svatko će obožavati ovu knjižicu dnevnik od 160 stranica koji ne samo da izgleda super, već i miriše na jabuke. Prilagodljiv s logotipom ili porukom, je odličan način za praćenje vaših misli i poslati veliku poruku u isto vrijeme.
Izvor fotografije: Promote4Good
 
Ako si ne možete priuštiti ovakvu skuplju verziju poklona i promotivnog materijala savjetujemo kupnju jednako kvalitetne eko verzije notesa i dnevnika.

Olovka sa sjemenom

Većina olovaka namijenjena su za korištenje i nakon što dostižu dužinu u kojoj postaju više nepraktične i ne iskoristive nego koristive, bacamo ih u smeće. Ali zašto bi bilo što bacali u smeće? Olovka iz koje niče biljka je odličan promotivni materijal koji ne samo da je ekološki prihvatljiv već i rađa novi život koji ponovno možete koristiti. Ova olovka dolazi sa 22 različita sjemena za raznovrsne začine i povrće. Nakon korištenja olovke uzgojite ukusan bosiljak, peršin, metvicu ili čak cherry rajčice. Vaši klijenti i kupci će obožavati ovaj promotivni uredski materijal.

Bookmark za knjige sa sjemenom

Slično kao i olovka koju smo spomenuli iznad samo što se ovdje radi o bookmarku (obilježivaču) za knjige. Savršen promotivni materijal za tvrtke koje se bave prodajom knjiga, školskog materijala i ostalog. Vrijeme je kupnje školskih knjiga i ovakav besplatan promotivan primjerak bi zasigurno oduševio sve malce i njihove roditelje. Osim korisnosti, djeca mogu naučiti i brigu i uzgoju biljke. Samo ih stave u vodu i uživaju u prekrasnim rezlutatima.


Izvor fotografije: http://www.seedpaperpromo.com

Platnene torbe

Savršena prilika za poklone na korporativnim druženjima, obukama i konferencijama. Ovaj ekološki prihvataljiv promotivni materijal koriste sve vodeće modne tvrtke prilikom izlaganja svojih modnih revija jer znaju da žene obožavaju torbe, a ovo je bolji način za promoviranja od obične vrećice jer će ju ženska populacija, a posebice poznate osobe nosati češće i koristiti duže i samim time na duži period reklamirati vaš brand.


Source: https://flipboard.com/

Izvor naslovne fotografije: B4pink.com


Dodaci

Komentirajte

EkoMreža.org - ekološka i prirodna proizvodnja hrane i pića, zdrav način života, očuvanje okoliša i prirodne metode iscjeljivanja

TOP5

Slični članci

!

Burza poslova

Servis za direktno spajanje poslova i izvođača iz područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Posjetite Burzu poslova »

Obročna otplata energetskih

Obročna otplata energetskih pregleda i energetskih certifikata
Nudimo mogućnost obročne otplate energetskih pregleda i energetskih certifikata te projekata ...
Radal »

LED rasvjeta - Ušteda energije i

LED rasvjeta
LED rasvjeta - zamjena postojećih klasičnih žarulja bez preinaka
»

Popust na energetske certifikate

Popust na energetske certifikate za stanove i poslovne prostore
Popust od 10% na provođenje energetskog pregleda i izradu energetskog certifikata ...
Lambot »

Energetsko certificiranje +

Energetsko certificiranje + termovizijsko ispitivanje
Popust od 20% na usluge provođenja energetskog pregleda i izrade energetskog certifikata za ...
Lambot »
Sve akcije »
 

 

 

 Premium tvrtke