Zajedno do energetske neovisnosti
Tražite proizvod ili uslugu? Posjetite Burzu poslova ›

 

Posjeti našu Facebook stranicu! Posjeti našu stranicu na LinkedIN-u! Posjeti naš profil na Twitteru! Posjeti našu YouTube stranicu!


 
Korisnik BASIC paketa usluga Larix d.o.o. logoOpis:

Tvrtka LARIX d.o.o. osnovana je 1992. godine s namjerom proizvodnje u drvnoj industriji, no zbog turbulentnih vremena bavila se "sa svime što je tadašnje tržište tražilo", poput računalne opreme, elektro opreme za industriju i sl.

Velika prekretnica bila je 1998. kada smo potpisali ekskluzivni ugovor sa vodećim europskim proizvođačem i trgovcem opreme i namještaja za urede, industriju i skladišta, švedskom tvrtkom AB Office&Industry Supplies AB.

Zastupništvom ovog poznatog europskog brenda i širenjem njihove vizije moderne trgovine na područje Hrvatske, postali smo dio globalne AJ mreže, postavili nove standarde u kvaliteti i načinu poslovanja i osigurali uspješno poslovanje naše tvrtke. Ponosni smo na našu referentnu listu koja pokazuje kontinuitet i dugoročnost povjerenja naših kupaca i potvrđuje obostrano zadovoljstvo u suradnji sa njima.

1999. godine potpisujemo ekskluzivni ugovor o zastupanju njemačke tvrtke "düwi Handels - und Produktionsgesellschaft für Elektrozubehör mbH" koja je vodeći njemački proizvođač i veletrgovac elektro opreme za zgradarstvo (prekidači, kablovi, rasvjetna tijela i sl.).

Također uspješno zastupamo i drugu njemačku tvrtku "Briloner Leuchten GmbH" koja je specijalizirana za sve vrste rasvjetnih tijela. Sa tim proizvodima kontinuirano smo prisutni u svim vodećim hrvatskim trgovačkim lancima (Segro, Metro, BauMax, Bauhaus, OBI, Brico store, Pevec i dr.). ...

Zahvaljujući bogatom radnom iskustvu u industrijskoj automatici i robotici vrlo uspješno i dugoročno surađujemo sa tvrtkom "Nabla Plus d.o.o." iz Zagreba sa kojom servisiramo lokalnu industriju u vidu savjetovanja, projektiranja, održavanja i dobave rezervnih dijelova većine poznatih svjetskih proizvođača te vrste opreme (Siemens, Telemecanique, Merlin Gerin, Omron, IME, Sirena i dr.).

Od 2004. godine surađujemo i sa njemačkom tvrtkom "Cemo GmbH" (proizvođač opreme za zaštitu okoliša) koja je prisutna na europskom tržištu već 45 godina. Ukratko iz asortimana: pumpe za pretakanje goriva, rezervoari za dizel i bio-dizel, korita za skupljane raznih tekućina, stanice za prikupljanje otpadnih materija, ormari i spremišta za opasne materijale, ekološka oprema, oprema za zimsku službu.

2006. godine po prvi puta u Hrvatskoj pokrenuli smo novu vrstu poslovnog darivanja preko Superpoklon kartica i Internet portala - superpokloni.com.hr i pro-promotion.com.hr. Našu inovaciju prepoznali su i mediji, te je na portalu aktualno.hr objavljeni sljedeći članak.

Od 2007. godine u ponudu uvodimo i asortiman radnih odjela "ProJob" – Švedska.

Iste godine započinjemo suradnju sa Njemačko-Austrijskim koncernom "Rottner Tresor GmbH" koji proizvode sigurnosnu opremu poput blagajni, sefova, vatrootpornih ormara, ormara za čuvanje oružja i streljiva i sl..

Početkom 2008. godine pokrećemo vlastitu proizvodnju ormara za oružje sa vanjskim suradnikom po vrlo pristupačnim cijenama, najveći dio prodaje se preko METRO lanca trgovina.

Naša tvrtka trudi se da je uvijek u toku događaja i ekološki osviještena te je 2008. godine odlučila potpisati ugovor sa svjetski poznatom tvrtkom koja proizvodi kompletne sustave za zbrinjavanje kišnice i otpadnih voda na potpuno ekološki način, to je njemačka tvrtka "Rewatec GmbH" koja jedina u svijetu proizvodi rezervoare iz ekološki prihvatljivih materijala i što je najvažnije iz jednog komada čime se osigurava dugotrajno i sigurno korištenje (preko 25 godina).

Također iste godine počela je uspješna suradnja sa njemačkom tvrtkom "Schüco International KG" o zastupanju i prodaji opreme i kompletnih sustava za pridobivanje tople vode i električne energije od sunca.

2010. godine dobivamo novog strateškog partnera na području obnovljivih izvora energije tvrtku "Heckert & Solar AG" - vodeći njemački proizvođač solarnih panela i popratne opreme za pridobivanje električne energije iz sunca. Preko 90% opreme proizvodi se u Njemačkoj po strogim njemačkim propisima što osigurava siguran i dugotrajan rad postrojenja.

Kontakt


:
Varaždin > Varaždinska županija > Hrvatska

:
Varaždinska ulica, 2. odvojak br. 4, Varaždin

:
+385(0) 42 379 479

:
+385(0) 42 379 499

:
+385 (0) 91 261 4495

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:!

Burza poslova

Servis za direktno spajanje poslova i izvođača iz područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Posjetite Burzu poslova »

Obročna otplata energetskih

Obročna otplata energetskih pregleda i energetskih certifikata
Nudimo mogućnost obročne otplate energetskih pregleda i energetskih certifikata te projekata ...
Radal »

LED rasvjeta - Ušteda energije i

LED rasvjeta
LED rasvjeta - zamjena postojećih klasičnih žarulja bez preinaka
»

Popust na energetske certifikate

Popust na energetske certifikate za stanove i poslovne prostore
Popust od 10% na provođenje energetskog pregleda i izradu energetskog certifikata ...
Lambot »

Energetsko certificiranje +

Energetsko certificiranje + termovizijsko ispitivanje
Popust od 20% na usluge provođenja energetskog pregleda i izrade energetskog certifikata za ...
Lambot »
Sve akcije »
 

 

 

 Premium tvrtke