Zajedno do energetske neovisnosti
Tražite proizvod ili uslugu? Posjetite Burzu poslova ›

 

Posjeti našu Facebook stranicu! Posjeti našu stranicu na LinkedIN-u! Posjeti naš profil na Twitteru! Posjeti našu YouTube stranicu!


 
Korisnik ALL INCLUSIVE paketa usluga Zagrebačka banka logoOpis:

Zagrebačka banka kao aktivni promicatelj održivog razvoja i očuvanja okoliša, svoje opredjeljenje pretočila je u ponudu zelenih proizvoda.

Za individualne klijente koji su se odlučili za kupnju ili gradnju niskoenergetske ili pasivne nekretnine, Zagrebačka banka pripremila je Zelene stambene kredite. Njime je moguće financirati i dovršenje objekta te adaptaciju postojeće nekretnine kako bi ona bila energetski učinkovita.

Građanima koji su odlučili proizvoditi električnu i toplinsku energiju uz pomoć solarnih fotonaponskih sustava, na raspolaganju su Gospodarski krediti.

Za sve one koje privlače nova, štedljiva i ekološki prihvatljiva vozila u ponudi su Zeleni auto krediti.

Poduzetnicima koji žele hrabro zakoračiti u proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora, Zagrebačka banka omogućava dugoročno financiranje projekata kupnje i izgradnje mrežom vezanih solarnih sustava, a pod nazivom Poduzetnički krediti za financiranje projekata za poboljšanje energetske učinkovitosti poslovni subjekti naći će odgovore na pitanje kako svoj ured ili proizvodni objekt učiniti energetski učinkovitim. Želite li napredovati u znanju i postati stručnjak u području zelene gradnje, svoje obrazovanje možete financirati Potrošačkim kreditima za financiranje troškova edukacije Green Building professional.

Upravitelji stambenih zgrada pitanje financiranja većih popravaka zgrada mogu riješiti kreditom za financiranje investicijskih radova i popravka stambenih zgrada.

Već niz godina Zagrebačka banka promiče ekološku proizvodnju, stoga je u svoju ponudu uvrstila i posebnu ponudu za maslinare i vinare, a turističkom sektoru u ponudi je kredit za financiranje turističke djelatnosti.

WeBSEFF II - kreditna linija za projekte obnovljive energije

Kako bi omogućila lakše financiranje projekata korištenja obnovljivih izvora energije i poboljšanja energetske učinkovitosti, Zagrebačka banka je u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj aktivirala novu kreditnu liniju  iz Programa financijske podrške projektima obnovljive energije za Zapadni Balkan II (WeBSEFF II). 

Zagrebačka banka, zajedno s UniCredit grupom, ima tržišni udio u financiranju vjetroelektrana od 40%, a značajni su iskoraci napravljeni i u segmentu malih solarnih elektrana, kao i u projektima vezanim uz biomasu i bioplin.

Nova kreditna linija investitorima poslovnim subjektima, tijelima lokalne uprave i samouprave te privatnim ESCO tvrtkama omogućuje korištenje bespovratnih sredstava europskih fondova za projekte koji će zadovoljavati kriterije uštede energije i/ili smanjenja CO2, kao i besplatnu tehničku pomoć konzultanata koji će već u inicijalnoj fazi moći procijeniti zadovoljava li projekt kriterije kreditne linije. 

Zelena zona - Partner za održiva rješenja

Dugogodišnja usmjerenost na održivost i projekte povezane s obnovljivim izvorima energije, energetsku učinkovitost te razvoj zelenih tehnologija potaknula je na stvaranje nove komunikacijsko-sadržajne platforme pod nazivom Zelena zona, www.zelenazona.hr.

Zelena zona mjesto je koje potiče okolišno orijentirane prakse, promiče zelenu gradnju, projekte obnovljivih izvora energije i poslovanje u skladu s načelima održivog razvoja. Pruža širok raspon informacija o „zelenim“ opcijama, načinima ušteda ekološki osviještenim ponašanjem u svakodnevnom životu te mogućnostima investiranja sa „zelenim“ predznakom.

Saznajte više na www.zelenazona.hr – Partner za održiva rješenja

Natječaj za donacije Moja zelena zona

Ove je godine Zagrebačkoj banci dodijeljeno priznanje Green Superbrands kao znak prepoznavanja snažnog ekološkog usmjerenja u vlastitom poslovanju i kreditnoj politici, te potpora Banke projektima koji se bave zaštitom okoliša.

U suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske organiziran je i proveden natječaj za donacije Moja Zelena zona! s ciljem poticanja inovativnih i održivih projekata primjene zelenih tehnologija i učinkovitog iskorištavanja energije. 

Kontakt


:
Zagreb

:
Trg bana Josipa Jelačića 10, Zagreb

:
0800 00 24

Pošalji upit

Ime i prezime:
Vaš e-mail:
Vaš telefon:!

Burza poslova

Servis za direktno spajanje poslova i izvođača iz područje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Posjetite Burzu poslova »

Obročna otplata energetskih

Obročna otplata energetskih pregleda i energetskih certifikata
Nudimo mogućnost obročne otplate energetskih pregleda i energetskih certifikata te projekata ...
Radal »

LED rasvjeta - Ušteda energije i

LED rasvjeta
LED rasvjeta - zamjena postojećih klasičnih žarulja bez preinaka
»

Popust na energetske certifikate

Popust na energetske certifikate za stanove i poslovne prostore
Popust od 10% na provođenje energetskog pregleda i izradu energetskog certifikata ...
Lambot »

Energetsko certificiranje +

Energetsko certificiranje + termovizijsko ispitivanje
Popust od 20% na usluge provođenja energetskog pregleda i izrade energetskog certifikata za ...
Lambot »
Sve akcije »
 

 

 

 Premium tvrtke